Snel toevoegen

Nieuwe klant

Nadat u uw gegevens (eenmalig) heeft ingevuld, heeft u direct met uw login ID en wachtwoord de mogelijkheid om via deze website uw bestelling te plaatsen. Bestellingen vóór 15.00u worden nog dezelfde dag verzonden, uiteraard mits de voorraad toereikend is.

Bent u wederverkoper van verankeringsmaterialen? Sympafix hanteert een selectief distributiebeleid. Dealers met wie wij samenwerken onderscheiden zich door een actieve adviserende relatie met eindgebruikers, voldoende focus op constructieve verankeringen, deelname aan product trainingen en scholingen van Sympafix en focus op het bieden van meerwaarde en kwaliteit boven prijs. Sympafix dealers zijn daarmee méér dan wederverkopers: het zijn onze partners. Indien u zich herkent in dit profiel, maken wij graag nader met u kennis. Bestellen bij Sympafix tegen dealercondities is niet mogelijk als u niet als partner dealer bent erkend.

Bent u een gebruiker van verankeringsmaterialen? Zodra uw gegevens bij ons zijn geregistreerd, kunt u rechtstreeks bij Sympafix terecht voor technisch advies en/of uw bestelling. Facturatie vindt daarna plaats in samenwerking met één van onze distributiepartners. Heeft u een grotere bestelling? Kortingen op de bruto verkoopprijs zijn dan gebruikelijk. Vraag daarvoor via de button ‘offerte’ (beschikbaar bij de productbeschrijvingen) een offerte aan.

Accept

Sympafix.com uses cookies?

a