Snel toevoegen

Sterk dealer netwerk

Sympafix onderscheidt zich op een aantal gebieden van andere leveranciers in bevestigingstechniek:

 

1.Selectieve distributie

Sympafix werkt bewust met een beperkt dealer-netwerk. Advisering en productkennis is bij de dealer voor constructieve verankeringsproducten vaak een belangrijk onderdeel van de verkoop. Wij investeren daarom in trainingen voor ons dealernetwerk, en de dealer op zijn beurt investeert tijd en middelen om op haar beurt eindgebruikers van een gedegen advies te voorzien. Door met een beperkt dealer-netwerk te werken, wil Sympafix de kans vergroten dat de inspanningen van de dealer ook worden beloond met de order, en de eindgebruiker niet met het advies op zak gaat ‘shoppen’.

2.Kwalitatieve producten

Onze verankeringsproducten voldoen aan de hoogste kwaliteits-eisen. Alle constructieve ankers zijn voorzien van de gebruikelijke ETA goedkeuringen voor gescheurd en/of ongescheurd beton. In veel gevallen zijn er binnen de ETA-goedkeuring extra toepassingen toegestaan, die bij veel concurrerende producten buiten de goedkeuring vallen. Voorbeelden zijn ETA goedkeuringen voor snelhardende mortels in de trekzone van beton (‘gescheurd beton’) , extreme belastingen voor betonschroeven, seismische goedkeuringen en dergelijke.

3.Toegevoegde waarde door diepgaande kennis

De medewerkers van Sympafix beschikken samen over meer dan 100 jaar ervaring op het gebied van verankeringstechniek, opgedaan bij verschillende fabrikanten in bevestigingstechniek en ijzerwarenvakhandelaren.

4.Focus op ankertechniek

Om als expert toegevoegde waarde te kunnen bieden, moet je je beperken. Sympafix heeft in het programma uitsluitend verankeringsproducten. Geen keur aan nylon producten. Geen diamant. En specifiek electrisch gereedschap.Wij willen ons beperken tot constructieve ankers en geschoten montage. Op dàt terrein willen we diepgaande kennis bieden aan onze distributiepartners.

5.Eigen fabricage en anker-ontwikkelingslaboratorium

Sympafix beschikt over een groot aantal eigen patenten, eigen fabricage-capaciteit in het buitenland èn, als enige in Nederland, over een eigen anker-ontwikkelingslaboratorium waar verankeringsproducten ontwikkeld en getest worden volgens de laatst geldende ETA-richtlijnen. In enkele gevallen wordt de capaciteit in dit laboratorium aan onze handelspartners ter beschikking gesteld om voor eindgebruikers ETAG-conforme tests uit te voeren voor ankers en/of basismaterialen waar belastingswaardes dienen te worden geverifieerd.

6.Scherpe prijsstelling

Enkele jaren geleden waren er maar een beperkt aantal aanbieders van kwalitatieve verankeringsproducten met ETA-certificering. Bij weinig aanbieders groeit de relatie tussen kostprijs en verkoopprijs al snel scheef. Een goed voorbeeld is het doorsteekanker. Er is qua kostprijs vrijwel geen prijsverschil in de fabricage van een ETA-1 (gescheurd en ongescheurd beton) goedgekeurd doorsteekanker, en een ETA-7, (alleen ongescheurd beton) goedgekeurd doorsteekanker. Wèl vereist het fabriceren van een ETA-1 doorsteekanker veel meer technische kennis, en zijn er dus minder aanbieders. Dat resulteert erin dat bij veel concurrenten voor hetzelfde type doorsteekanker prijsverschillen tussen ETA-1 en ETA-7 wel oplopen tot 60%. Door eigen fabricage, een ‘smalle’ verkooporganisatie en door uit te gaan van de kostprijs (en niet aanbodschaarste) als basis voor de prijsstelling, ligt het prijsniveau van Sympafix doorgaans significant lager dan bij de concurrentie.

7.Snelle levering

Bestellingen tot 15.00u worden nog dezelfde dag aan u verstuurd. Indien nodig ook rechtstreeks naar uw klant op de bouwplaats. Heeft u een keer een ‘spoedje’? Vaak zijn we ook in staat om bestellingen tot 17.00u nog dezelfde dag aan u te versturen. Voor dergelijke ‘last-minute’ spoedverzendingen rekenen wij geen toeslag.

8.Eigen buitendienst en calculatiesoftware

Sympafix beschikt over een eigen buitendienst voor ondersteuning op de bouwplaats en voor technisch advies. Tevens heeft Sympafix gratis calculatiesoftware voor constructeurs beschikbaar (zie elders op deze site)

Accept

Sympafix.com uses cookies?

a